1 op 1 online coaching

Voel je dat je bepaalde dingen in het leven anders wil, maar heb je geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt? Sta je altijd voor anderen klaar en is het nu tijd om meer voor jezelf te kiezen? Voel je je vaak onrustig, opgebrand en ontevreden? Ben je op zoek naar meer balans in je leven?

Dan is mijn intensieve 1-1 coaching echt iets voor jou!

Drie weken lang loop ik dagelijks met je mee. We starten de coaching met een chat afspraak van een uur om erachter te komen waar jij aan wil werken.  Elke dag hebben we contact via WhatsApp. (max 15 min)  En wekelijks 45 min. via de chat. Op deze manier kan je direct de dingen waar je op een dag tegen aanloopt met mij bespreken en zal je d.m.v. mijn vragen en de spiegel die ik je voorhoud steeds bewuster worden van je eigen gedrag en zien hoeveel invloed jij zelf eigenlijk op je leven hebt.

Tijdens deze coaching ga je inzichten krijgen die je voor de rest van je leven kunt en zult gaan meenemen. Na drie weken is je kijk op jouw leven veranderd en heb jij alles in handen om een leven te leiden met een groter gevoel van tevredenheid en geluk!

Mocht je interesse hebben om samen met mij aan de slag te gaan. Dan hebben we eerst een vrijblijvende chatsessie met elkaar van max. 20 minuten. Daarna beslissen we beiden of we verder willen met elkaar. Ik vind het belangrijk dat er bij ons allebei een goed gevoel en een klik is en ook wil ik weten of je echt open staat voor verandering en bereid bent om er energie in te steken. Ik ga altijd voor de beste resultaten bij mijn coachees en dat kan alleen als we er beiden volledig voor gaan.

Dit intensieve traject van 3 weken kost: 299,- incl btw
Houd s.v.p. rekening met een wachtlijst van ongeveer 3 maanden!

Ja, ik wil graag een vrijblijvende chat afspraak

Vul onderstaand formulier in, en ik neem contact met je op om een chat afspraak in te plannen!

Informatie online coaching
Menu